A béke veled kezdődik

Bármennyire is boldognak és nyugodtnak érezzük magunkat, mindig lesznek olyan barátok, családtagok vagy munkatársak, akik az idegeinkre mennek. Ahelyett, hogy engednénk ezeknek az embereknek, hogy megzavarják az életünk, fontos megérteni, hogy ők jelentik a legnagyobb feladatot spirituális fejlődésünk során.

A mai technika egy fantasztikus kundalíni-meditáció, amely gyors, egyszerű és hatékony megoldást jelent a harag kiengedésére, amikor valaki felidegesített. Ezt a meditációt bárhol és bármikor gyakorolhatod. Akár most is elkezdheted. 

Finoman szorítsd össze a hüvelykujjad a mutatóujjaddal, majd a középső ujjaddal, majd a gyűrűs ujjaddal, végül pedig a kisujjaddal! 

Amikor a mutatóujjadhoz érsz, mondd ki a következőt:    A
Amikor a középső ujjadhoz érsz, mondd ki a következőt: BÉKE
Amikor a gyűrűs ujjadhoz érsz, mondd ki a következőt:    VELEM
Amikor a kisujjadhoz érsz, mondd ki a következőt:             KEZDŐDIK

Lélegezz mélyeket, amikor kimondod a szavakat. Mindegy, hogy lassan vagy gyorsan haladsz. Ezt a technikát akkor is alkalmazhatod, amikor sorban állsz a bankban, vagy egy irodai meeting során az asztal alatt, vagy ha épp egy veszekedés közepén vagy a pároddal. Ez a technika segít átvészelni a heves érzelmeket és gyorsan megszabadulni a haragtól.

Most itt az ideje megosztani a szeretetet. Posztold ki ezt a Csodás Üzenetet és inspirálj másokat is arra, hogy feladatként tekintsenek a kapcsolataikra. 

Csodás Üzenet: A kapcsolatok a fejlődés és a gyógyulás felé vezető feladatok.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél ezen változtatni, de nem tudod, hogyan, akkor keress meg, az EFT segíthet.

Forrás: Gabrielle Bernstein: Mindennapi csodák