A csoda csendesen megjelenik

Ezen gyakorlat során segítek megérteni „A csodák tanítása” következő üzenetét:

” Ha elméd megpihen, megnyugszik egy pillanatra, a csoda csendesen megjelenik benne.”

A legtöbb ember számára nem egyszerű a megnyugvás. Amikor elveszünk a makacs gondolatok okozta káoszban, nem férünk hozzá a bennünk rejlő útmutatás intuitív hangjához. A szorongás és a stressz nagy része abból ered, hogy a félelmeinkre összpontosítunk, és elveszítjük a kapcsolatot a belső útmutatásunkkal. Az ilyen feszültség elengedésének kulcsa az, hogy ismét nyugalomra kezdünk fókuszálni, hogy összhangba kerülhessünk a béke természetes állapotával.

Elengedhetetlen, hogy képesek legyünk lenyugtatni az elménket, ha azt szeretnénk, hogy csodás életünk legyen, melyet félelmek helyett a megérzésünk vezet.

Ha szorongás nehezkedik rád, a mai gyakorlat remek módja annak, hogy megszabadulj tőle. Az alábbi egyszerű lépések alapja a kundalíni-meditáció, amelyet a szorongás és a feszültség kiengedésére alkalmaznak. Kövesd ezeket a lépéseket, és élvezd a nyugalmat, amit utána érezni fogsz.

  1. lépés: Ülj le kényelmesen egy székbe, és mindkét talpad helyezd a talajra.
  1. lépés; Csukd be a szád, és az óramutató járásával megegyezően kezdj el körözni a nyelveddel, miközben a szád belső falához nyomod. 30-90 másodpercig folytasd a gyakorlatot!
  1. lépés; Változtasd meg az irányt, és ugyanennyi ideig folytasd a gyakorlatot!
  1. lépés; Egy percig ülj nyugodtan!

Ez a gyakorlat segít elérni a nyugalom állapotát. És ebben a nyugalmi állapotban érezni fogod, hogy enyhül a szorongás, miközben elmélyíted a kapcsolatod a belső útmutatásoddal. Rá fogsz ébredni, hogy a nyugalom az egyik leghatásosabb eszköz, ami a birtokodban lehet.

Ennél a Csodás Üzenetnél oszd meg a következő idézetet „A csodák tanításaiból”:

Csodás Üzenet: ” Ha elméd megpihen, megnyugszik egy pillanatra, a csoda csendesen megjelenik benne.”

Ha úgy érzed, hogy szeretnél ezen változtatni, de nem tudod, hogyan, akkor keress meg, az EFT segíthet.

Forrás: Gabrielle Bernstein: Mindennapi csodák