A pozitív zenék hatása

Belőled is váltott ki már erős érzelmeket dal? Tudod, amikor könnybe lábadnak a szemeid és libabőrös leszel, mert annyira felélénkít és inspirál a hangzás. Ha igen, akkor te is tudod, hogy az ilyen dalok képesek fantasztikus élményeket adni.

A zene az egyik leghatékonyabb eszköz, aminek segítségével kapcsolatba léphetünk a belső énünkkel.

Remélem, hogy neked is volt már részed ilyen zenei élményben. De ha még nem volt, sosem késő a zenéhez fordulni. Ha az életed bizonyos területein frusztráltnak, mérgesnek vagy ihlettelennek érzed magad, a zene kívül-belül képes megfiatalítani.

Meg akarsz szabadulni egy negatív mintázattól? Készíts egy lejátszási listát pozitív dalokból. Állíts össze egy olyan zenei mixet, amik beizzítják a lelked, és mosolyt csalnak az arcodra. Reggel felkelés után, munkába menet, az edzőteremben, vacsorafőzés közben vagy bármikor máskor is hallgathatod a lejátszási listádat. De még fontosabb, hogy akkor kapcsold be ezt a lejátszási listát, amikor lehangoltnak érzed magad, hiszen javítani fog a hangulatodon. Telerakhatod nyugtató számokkal, vagy pörgős és élénkítő dalokkal (vagy akár mindkettővel). Engedd, hogy a zene segítsen beindítani a pozitív gondolkodásmódot. Szükséged van egy kis kezdő löketre? Hallgasd meg az én pozitív lejátszási listámat a Gabbyb.tv/Miracles-Now oldalon. 

Ezeket a lejátszási listákat egész nap hallgathatod. A sűrű napirendjeink és teendőink miatt túl gyakran ragadunk le, ilyenkor pedig elfelejtünk zenét hallgatni és hagyni, hogy az elménk átkariblálja magát. Mindennap szánj egy pár percet arra, hogy nyugodtan leülsz és meghallgatsz egy-két inspiráló számot. Nyugtasd le az elméd, miközben eláraszt a zene. Ez a rituálé segít egy hatásos meditáció elkezdésében is, melynek során magadba fordulsz és elengeded a világi gondjaid. Ebben a nyugalomban hozzáférhetsz a benned rejlő ihletettséghez.

A mai Csodás Üzenet remek lehetőség arra, hogy megoszd a saját pozitív lejátszási listád. Egyszerűen csak posztold a saját lejátszási listád, vagy ossz meg egyet a Gabbyb.tv/Miracles-Now oldalról! 

Csodás Üzenet: Tekerd fel a jó hangulatot a pozitív lejátszási listával!

Ha úgy érzed, hogy szeretnél ezen változtatni, de nem tudod, hogyan, akkor keress meg, az EFT segíthet.

Forrás: Gabrielle Bernstein: Mindennapi csodák