Iszol eleget?

A folyadék-fogyasztás jelentőségéről nagyon sokat beszélünk, hiszen tudatosan vezetett életmódunk fontos része a megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék napi szintű bevitele.

A napi folyadék ajánlott mennyisége testsúlykilogrammonként 30ml, de ez életkortól, évszaktól, hőmér­séklettől, páratartalomtól, illetve napi aktivitástól függően jóval magasabb is lehet.

A víz nélkülözhetetlen lételemünk, egy felnőtt ember testtömegének kb. 65-72%- át teszi ki, ezért érde­mes tudatosan megválogatni, mi kerüljön a poharunkba. Kerüljük a cukrozott, édesített leveket, különféle szénsavas üdítőitalokat, mert ezek leginkább élvezeti szereknek minősülnek, nem várhatjuk tőlük azokat az előnyöket, amit a tiszta folyadék jelent. 

Ragadd meg az alkalmat és próbáld ki a legfinomabbfűszer- és gyógynövényekből kevert, különleges összetételű Aloe Blossom Herbal Teát!

Ne felejtsd, nem csak akkor kell inni, amikor szomjas vagy, hanem már azt megelőzően! A szomjúságér­zet intő jelzés a szervezeted részéről, ami figyelmeztet, hogy folyadékpótlásra van szükséged.

A hűvös idő beköszöntével kevésbé párologtatunk, kevesebbet izzadunk, de ilyenkor is fontos, hogy megfelelő folyadék biztosításával támogassuk a szervezetünket, hogy a különféle szabályozó funkció­ink, sejteken belüli és sejtek közötti anyagcsere folyamataink megfelelően működhessenek. A megfelelő hidratáltság hozzájárul a jó hangulat, frissesség, szép bőr megtartásához is! Egy kiváló alternatíva a folyadékpótlásra a Forever Mineral Water, azaz a Sirona szénsavmentes természetes ásványvíz.

Lehetőleg ne egyszerre igyál nagy mennyiséget, hanem időben és mennyiségben arányosan elosztva biztosítsd a folyadékszükségleted a nap során. Ha nagyon elfoglalt vagy, a számos teendő között könnyen megfeledkezhetsz erről, ezért praktikus, ha reggel egy palackban, vagy kulacsban magaddal viszed, vagy akár az íróasztalodra készíted a monitor mellé, hogy ne kerülje el a figyelmedet, inni kell!

Remek választás, ha a kiváló minőségű folyadékot az Aloe Blossom Herbal Tea keverékkel biztosítod.

Akár hidegen, akár melegen kívánod, nemcsak a kiváló hidratáló tulajdonsága miatt szeretjük. A fahéj, narancshéj, szegfűszeg, szegfűbors, földiszeder levélédeskömény, gyömbér, kardamom, gymnema sylvestre, kamilla és az Aloe vera bimbója az ízek harmóniájával különlegesen kellemes, nyugtató, relaxációs élményt biztosít. Élvezheted a telt, fűszeres aromákat, amiket a lágy, édes jegyek ellensúlyoznak.

A testi és szellemi feltöltődésre nap, mint nap szükségünk van. Add meg magadnak az időt, amikor a lazításnak van itt az ideje, ehhez elég lehet pár csendes perc és egy nagy bögre Aloe Blossom Herbal Tea.

A testi és szellemi feltöltődésre nap, mint nap szükségünk van. Add meg magadnak az időt, amikor a lazításnak van itt az ideje, ehhez elég lehet pár csendes perc és egy nagy bögre Aloe Blos­som Herbal Tea.

Nagyon könnyű lesz megszeretned, hiszen ez a természetes, gaz­dag ízvilágú, aromás ital hozzájárul az egészséges kikap­csolódás­hoz, sőt, a pihentető alvás fenntartásához is.

Élvezd a mentális és fizikai jóllétet, add meg a testednek a sa­ját földjeinkről kézzel szüretelt  Aloe vera bimbók és a többi ér­tékes összetevő izgalmas elegyét!

Minden egyes filter külön be van csomagolva, hogy a bezárt frissességet bárhová magaddal vihesd.

Amint elkészíted ezt a koffeinmentes, kalóriamentes italt és il­lata belengi a környezetedet, biztos, hogy magadra fogsz vonni minden figyelmet. Jó ötlet tehát, ha van nálad egy-két tartalék filter, amit tovább ajándékozhatsz.

A hideg idő beköszöntével a teának az asztalon a helye, így biztosan a környezeted is szívesen fogadja majd ezt az apró és melengető figyelmességet. A december közeledtével könnyen ünnepi hangulatot varázsolhatsz a csodás fahéj illattal. Idézd fel másokban is a gyerekkori emlékeit, és add tovább a sze­retet érzését.

Legyen társad a kikapcsolódásban és aktív napjaidon egyaránt, legyen veled minden nap az 
Aloe Blossom Herbal Tea!

 Miért szeretjük annyira az Aloe Blossom Herbal Teát:

  • Aloe vera bimbóját tartalmazza
  • Értékes fűszer- és gyógynövények keveréke
  • 11 féle összetevő a fizikai és mentális jóllét érdekében
  • Nagyon finom, hidegen vagy melegen egyaránt
  • Erőteljes ízvilág, különleges aroma
  • Tiszta, kiváló minőségű ital nyerhető belőle
  • Egyedi, aromavédő csomagolás

Extra tipp:

Javaslom, hogy fogyaszd édesítés nélkül, de ha szeretnél, tehetsz hozzá egy kis Forever Bee Honey mézet, hogy még édesebb legyen az élmény.

Ezért jószívvel ajánlom a Forever Living Products aloe vera alapú készítményeit személyre szabott tanácsadás formájában független Forever Üzlettulajdonosként. Neked is szívesen segítek. Kérd segítségem most!